banner
welcome
translation
main icon
Αρχική σελίδα

 

 
menu

arrow1
arrow2
arrow2
arrow2
arrow2
arrow1
arrow1
arrow2
arrow2
arrow2
arrow1
arrow1

contact


greek flag
eu flag
go online
1.
Ποιες είναι οι ώρες λειτουργίας της επιχείρησής σας; Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου;
   
  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καθημερινά, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 9:00 ως τις 18:00. Αν και αρκετές φορές βρισκόμαστε στο γραφείο και κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου λόγω φόρτου εργασίας, είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διάρκεια μιας καθημερινής ώστε να μιλήσετε με τον πλέον κατάλληλο για το θέμα που σας ενδιαφέρει.

2.
Θα επιθυμούσα μια προσωπική επαφή μαζί σας. Μπορώ να σας επισκεφτώ στο γραφείο σας;
   
Φυσικά. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε από Δευτέρα ως Παρασκευή, εντός του εργάσιμου ωραρίου. Τηλεφωνήστε μας για να ορίσουμε μια συνάντηση.

3.
Αν σας αναθέσω μια μετάφραση, πόσο θα μου κοστίσει; Σε πόσο καιρό θα την έχω έτοιμη;
   

Η πολιτική τιμολόγησης που ακολουθείται κατά κανόνα στο μεταφραστικό χώρο είναι η χρέωση ανά λέξη ή χαρακτήρα (1 πλήρης σελίδα υπολογιστή = 250 λέξεις ή περίπου 1500 χαρακτήρες).

Λάβετε, επίσης, υπόψη σας ότι ένας μεταφραστής «βγάζει» κατά μέσο όρο 2.500 λέξεις την ημέρα. Για ένα μεγαλύτερο έργο θα χρειαστεί είτε περισσότερος χρόνος είτε περισσότεροι μεταφραστές.

Η τιμή, συνεπώς, σχετίζεται άμεσα και επηρεάζεται κάθε φορά από τον όγκο, τη γλώσσα και τη δυσκολία του έργου, καθώς και από την ενδεχόμενη επεξεργασία του τελικού προϊόντος και τα επιθυμητά χρονικά περιθώρια.

Προσπαθούμε πάντοτε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε τη σχετική αίτηση ώστε να σας υποβάλουμε την καλύτερη προσφορά μας.


4.
Έχω μάθει ότι οι ελεύθεροι μεταφραστές που δουλεύουν μόνοι τους χρεώνουν πολύ λιγότερα από τα μεταφραστικά γραφεία. Γιατί, λοιπόν, να απευθυνθώ σε εσάς;
 

Συμφωνούμε μαζί σας. Αν επιθυμείτε μια μετάφραση με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος για να δείτε απλώς «τι λέει» το πρωτότυπο, αν υπάρχουν τα περιθώρια σφάλματος και αν είστε σίγουρος για την ποιότητα εργασίας του ατόμου που θα επιλέξετε, είναι καλύτερο να απευθυνθείτε σε έναν freelance μεταφραστή.

Αν, ωστόσο, πρόκειται για ένα σοβαρό μεταφραστικό έργο, ειδικά μεγάλου όγκου, για το οποίο δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους και όπου θα πρέπει να τηρηθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, απευθυνθείτε σε ένα μεταφραστικό γραφείο. Μεγαλύτερη οργάνωση, περισσότερος εξοπλισμός, αυστηρότερος έλεγχος.


5.
Εκπροσωπούμε μια εταιρεία/ επιχείρηση. Επιθυμούμε να εδραιώσουμε μια σταθερή και συνεχή συνεργασία μαζί σας. Είναι δυνατό;
 
Αν είστε υποψήφιος πελάτης ο οποίος επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μας σε μια σειρά έργων, θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας για τις τιμές και τους όρους συνεργασίας, λαμβάνοντας υπόψη τον όγκο των εν λόγω έργων. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ή ζητήστε μας μια προσφορά, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες.

Αν εκπροσωπείτε μεταφραστικό γραφείο που επιθυμεί να μας αναθέσει κάποιες εργασίες, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις ευνοϊκές τιμές και τους όρους συνεργασίας που προσφέρουμε σε όσους εργάζονται στον ίδιο με εμάς τομέα. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας ή ζητήστε μας μια προσφορά, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες.


6.
Πώς μπορώ να σας στείλω το υλικό προς μετάφραση;
 

Προτιμούμε να μας στείλετε το υλικό σας προς μετάφραση στην πρότυπη ηλεκτρονική μορφή (αρχεία Word, Excel, Power Point, γραφιστικών εφαρμογών κ.λπ.) μέσω e-mail. Για μεγάλα αρχεία, μπορούμε να συνεννοηθούμε ώστε να τα ανεβάσετε στο ftp μας.

Σε περίπτωση έντυπου υλικού, μπορείτε να μας τo αποστείλετε μέσω φαξ ή να τo περάσετε από scanner και να μας το αποστείλετε ως αρχείο συμπιεσμένης εικόνας (.gif. ή .jpeg). Σ'αυτήν την περίπτωση, θα παρακαλούσαμε τα έγγραφα ή τα αρχεία εικόνας να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρά και ευανάγνωστα.


7.
Με ποια κριτήρια επιλέγετε τους μεταφραστές σας;
 
  Αναζητούμε κυρίως εξωτερικούς συνεργάτες με μεταφραστική εμπειρία, εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς, άριστη γνώση υπολογιστή και εργαλείων CAT. Αν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα και, παράλληλα, να μας αποστείλετε ένα βιογραφικό σημείωμα.
 
Copyright © 2006 INLETTERAS
Created by ItBiz